Нивои СВЕСТИ!

Сви ми функционишемо на различитим нивоима свести/свесности. 

Не бих желео да се бавим некаквом класификацијом тренутно, али на писање овог текста ме је понукао видео (видео на инстаграму) у коме 5 девојака, по видеу се предпоставља да су из Србије, говори о тзв.геноциду у Сребреници! 

Оно о чему говоре и начин на који то говоре Катарина Шипош, Мила Пајић, Доротеја Антић, Невена Рудинац и Ања Злопорубовић их сврстава у издајице Србије!!! 

Што је највећи проблем, не можемо ми њих осудити за то што говоре, јер ни оне саме не схватају шта раде.

Nivoi Svesti

Стотинама година смо у некој врсти рата, где се ми Срби стално бранимо од различитих начина агресије на себе! Па и у овом нашем новом демократском друштву, где не би требало да буде неправде? 

Рат, напад, агресија информацијама преко јавних гласила и разних непријатељских организација, је главна карика за утицај на комплетно становништво Србије. 

Ове горе поменуте девојке су још подучаване и од стране разних удружења (већином НВО) и појединаца, који ширећи договорену пропаганду, изврћући чињенице, мењају свест оних са којима су у контакту па и ове младе девојке. 

Пошто је Србија окупирана држава, где окупаторове жеље испуњавју а наређења спроводе квислинзи тј. Србска 5. колона, окупаторове идеје су потпуно заштићене, па и пропаганда под коју су подлегле Катарина Шипош, Мила Пајић, Доротеја Антић, Невена Рудинац и Ања Злопорубовић.

Neznanjem do izdaje

Осим ако нису и саме део злочиначког, удруженог деловања против Србије и Србског народа и схватају шта раде! 

Начин деловања дубоке државе, НАТОа или западних сила, је да закувају унутар државе, да спроведу обојену револуцију, па да ОТМУ власт преко издајника те државе, па униште ту државу, што је толико очигледно у Србији а и у преко 50 држава које су што војно што обојеном револуцијом окупирали од 1944. па на овамо! 

Ово пишем из сопственог искуства! Као млађи и сам сам имао разне озбиљне, недоумице и покушавао сам да гледајући разне изворе, створим своје мишљење. И дан данас, у 50тим, учим и проналазим свашта нешто ново. 

Сматрам да сви пролазимо кроз разне етапе развоја свести а које имају везе и са годинама живота у којима се налазимо! 

Што природно, што утицајем друштва, у двадесетим годинама свог живота, већини су главне ствари, налажење своје боље половине (девојке или момка), материјална добра и доказивање пред другима. Ту ретко ко мисли о било чему другом. А пуни енергије да се оствари замишљено. Лако да се подпадне под утицај особа које постају за нас нека врста идола. Ако је тај "идол" добра особа и усмерава Вас правилно, прави патриота - БИНГО! Али има и других случајева као код ових девојака из видеа. 

Ти негативци, најчешће раде то што раде, из личне користи (рецимо макро који подводи девојку), али могу да буду и страни агенти који мењањем свести, праве нове квислинге, агенте који ће свесно или несвесно радити против своје државе. 

Често ми се дешава, да кад попричам, па и са најближима, да су створили некаква уверења на основу јавне пропаганде окупаторске власти и чак НЕ ЖЕЛЕ да ЧУЈУ моје чињенице, које су очигледан доказ мојих тврдњи! Овакве људе су успели да УБЕДЕ (уведу у беду) да верују на реч државним медијима глобалне западне пропаганде! 

"Требаш да радиш свој посао и да те није брига шта се дешава око тебе! Држава ће се побринути за тебе! Кад дођеш кући, опиј се алкохолом, да заборавиш тешкоће које имаш." 

А за забаву имаш много различитих игара, држава се потрудила да нађе кловнове које ће добро да плати како би Вас забављали! 

"Хоћеш да искалиш негде бес? Па одлучи се за неки навијачки клуб, па идите да се бијете са супарничким навијачима..." 

А хоћеш да будеш бизнисмен, мало си дигао главу? Неће моћи! Законе су тако направили да си УВЕК КРИВ! Тј. док дајеш мито можеш да радиш! А ако се учланиш у водећу политичку странку, ти си на коњу, само ћеш да плаћаш проценат за чланарину,... и понеку вечеру,... и нешто за подршку некаквој тренутној акцији! 

Роб , роб и увек роб, а крив си како год да окренеш, шта год да радио - то је циљ државе овакве каква је сада! 

Да би особа, превазишла позицију свести "хипнотисани слушалац глобалног наратива", мора да почне да чита "алтернативну" литературу и прати разне "алтернативне" канале по интернету. Временом ће та особа постати довољно сналажљива да прати само канале који говоре истину. Сазнавањем НОВИХ а опет старих истина, отвараће Вам се нови хоризонти и схватићете да је оно што се дешава на јавним медијима у ствари "матрикс" а да су стварност и истина сакривени слојевима лажи и полуистина! 

А забрањени Србски историчар, Милош Милојевић је рекао: 

"Народ који не познаје своју прошлост, не разуме садашњост, а такав народ онда нема будућност"!


Горан Штурановић
Минхен, 29. април 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published.