Време је за СЛОБОДУ!

Променимо систем из корена!

Поздрав друштво,...

Хоћу да Вам пренесем једно моје размишљање...

Могу да схватим, зашто, велики број људи није заинтересован да чује о животно важним стварима које се тренутно дешавају у Свету и код нас.

Знам из свог искуства,
ја сам тако био у једном периоду времена 
незаинтересован, само сам хтео да се бавим науком, да се бавим послом који радим, породица, хоби неки,... и то би било то.

Али човек се у једном моменту пробуди и схвати да не може само да ради оно што жели, да има много важнијих ствари које треба решити, а све да би могао да ради свој посао, бави се неким хобијем, бави се собом и најважније сачува своју породицу. 

Човек схвати да нема где, у неком моменту! 

У ком смислу кажем, па ево ја сам доста путовао по Свету и живео у разним државама, али оно што је занимљиво са овим, што се десило, око ове глобалне преваре, КОЊВИДА увидео сам да не може да се побегне нигде. 

Кад кажем побећи, кад се завршило бомбардовање у Србији па 5. Октобар 2000., видео сам шта се дешава. Решио сам да одем из државе (Србије) јер сам хтео да живим негде у некој нормалној држави где може да се нормално функционише, где се знају закони, где би требало држава да води рачуна о својим грађанима, о свом народу који их је изабрао! 

Али онда схвати човек да то баш и није тако, нарочито сад кад се појавила ова глобална превара. Схватио сам да народ, у ствари не бира политичаре у већини западних држава па ни у екс Југословенским државама. 

Један део народа се организује да оде негде у природу, да побегне од овог глобалног покушаја контроле људи. Али можемо ли на такав начин побећи? 


Па тренутно се не може побећи никако, јер и кад би побегао у најудаљенију тачку, неке дивљине, ако знају да постојиш, стићи ћете, ако не одмах онда касније! Само се одлаже тај неки моменат, кад неко може да дође до нас, до вас, кога год! Шта да радимо? 

Време је за СЛОБОДУ

Време за фронталну одбрану!

Шта хоћу да кажем, нема где да се побегне! Ови су решили да, свим својим снагама, ураде то што желе да ураде од људи , а то сте слушали сигурно, већ доста пута, да не понављам и ја сад. Материјала има колико год хоћете. Рецимо, више не може нико да каже за већину тврдњи Дејвида Ајка да је то будалаштина или теорија завере! Зашто? Па зато што се већина ствари и десила од почетка 2020. године до данас! 

Нама нам друге, него морамо фронтално да се боримо против ове организоване криминалне групе, који сам назвао "групица пребогатих чичица", која је запосела већину управљачких места на НАШОЈ ПЛАНЕТИ! 

Наравно, идеја је , да се укине то неко политиканство, које тренутно постоји, та лаж којом се баве сви који су у политици, ајд да кажемо бар 98% политичара.

Значи једини начин да се нешто промени, је да се систем промени из корена!

У Србији постоји правна основа за то, јер је дошло до легалне смене власти! Значи легално, по Закону, по Уставу је извршена смена власти! Али зашто су ови исти и даље на власти? 

Погледајте на следећем линку више!  


ПРИВРЕМЕНА СКУПШТИНА НАРОДА ДОСТОЈНОГ СРБИЈЕ


Овде можете наћи ШТА треба да се уради ЈОШ да би променили овај корумпирани систем, прво у Србији па после и даље у Свету! 

ВАЖНО! 

Дошли смо у ситуацију да је УГРОЖЕНО постојање СЛОБОДНИХ ЉУДИ, не само у Србији или Европи, већ СВУДА на овој нашој Плавој планети!  

Јавите ми се да мало причамо и да покушамо нешто да променимо!


Горан Штурановић
Немачка, Минхен. 25. Марта 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.