“Ја сам примио све 3 дозе вакцине и за грип преко тога! Одлично се осећам – видите још сам жив и читав. Овим Антиваксерима није место у овој групи…” – рече човек који очигледно верује свему што чује преко квислиншко / окупаторских медија. 

Група је везана за компанију која се бави заштитом од зрачења, успостављањем протока здраве енергије кроз тело и здрављем уопште. 

Пре неко дан се десио и инцидент у Шапцу, где је неко морао да докаже да је СНС јачи од свега, па и од ИСТИНЕ! Инцидент са багером и гомилом службених шкода, батинашима са моткама и чекићима као и аутобусима који су ишли на скуп у Арену Београд, је снимљен са бар 20 телефона и неколико камера. Оно што је било најстрашније или најсмешније, је да су медији а на медијима и врли нелегални владар Србије, потпуно обрнули причу, ко је кога и зашто малтретирао. 

“Моје извињење,” – одговорих, –“Ретко коментаришем овде у групи, али и мени некада дође да кажем две три речи. Кад би људи мало читали а и читали између редова, можда би и схватили шта се дешава већ стотинама година. Највећи број људи је хипнотисан наративом квислиншких тј. окупационих медија. Пропаганда усавршавана хиљадама година је тренутно на делу. 

У току је хемијско, биолошко, психолошко, информациони РАТ!

Још једном извињење на коментару, који, с једне стране није директно везан за компанију. Али пошто и овде говоримо о заштити и здрављу, сматам да је коментар на месту, специјално после претходног коментара!” 

Специјални РАТ

Докази да је ово сада СПЕЦИЈАЛНИ РАТ пљуште на све стране! Виде се само ако хоћете да погледате! 

Проблем је у томе, што су праве информације и докази покривени већ планираним и утренираним поступцима ове Гебелсовске пропаганде, не само у Србији, већ и свуда у СВЕТУ! 

– Погледајте увод и 5 видеа и будите отвореног ума и сагледајте мало и другачије углове ове приче, “читајте између редова.”: Event201 – John Hopkins University Training.

БРУТАЛНА Превара

Превара је толико велика и брутална, да велика већина људи не може ни да замисли у својим главама да би владе држава, изабране од тог истог народа, могле бити толико безобразне!

Е сада можемо да поставимо и питање, да ли су избори намештени. У највећем броју држава више не постоји тзв. “ПОЗИЦИЈА” и “ОПОЗИЦИЈА” – већ је то једна те иста група људи, која се само смењује на власти!

Спремано годинама унапред

Тамо где је било слободомислећих државника, ту су НАТО трупе, плански годинама, одрадиле свој посао и напале и уништиле те државе или су организовали да, рецимо државници неколико држава који нису дозволили да се њиховом народу уводе тзв. “Здравствене МЕРЕ” – нагло страдају од КОНвида. Ако сте приметили, само су страдали државници у Африци, који су рекли да у њиховим државама нема ПЛАНдемије. Од свих осталих државника који су прихватили ову игру, нико није страдао. И још један пример – Белорусија. Кад је садашњи председник Лукашенко одбио прво око 95 Милиона долара или еура па после преко 900 милиона, да спроведе ПЛАНдемијске мере, покушали су да га свргну са власти организовањем побуне! 

Луткарско позориште

Него, мислите ли да су државе и Светска Здравствена Организација покренули све ово? Па мораћете мало више да се удубите у проблематику. Утврдићете да су државни службеници као и СЗО службеници у ствари само лутке којима управња неколико приватних Инвестиционих фондова – којима управља група самозваних владара Света! 

Да није еугеничара, људи који сматрају да треба смањити популацију на планети Земљи, сигуран сам да не би људи умирали од глади и од већине болести! 

Па пример је ова ПЛАНдемија – зна се да постоје јефтини лекови за ово глобално тровање, али гурају се само вакцине, вакцине и вакцине! Сада се спомињу некакве таблете које су 100 до 1000 пута скупље од постојећих лекова… 

Ако мало сагледате шта се дешава, схватићете да је ово велика превара и да је у току Специјални РАТ против свих народа Света! 

Горан Штурановић
Будимпешта, 02. Децембар 2021.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.