Данас ми је искочио чланак о девојци, на Ребелњувс-у (RebelNews), која има свој блог и говори о фитнесу.

Завршила је у карантину из неког разлога у Аустралији и добила писмену опомену јер је изашла на терасу и вежбала “без маске” !!! Утврдила је да по тамошњим правилима, иако јој је дозвољено да излази на терасу, не сме да скине маску чак и ако жели да једе или пије !!!

Колико сам могао да видим, смештена је у неким баракама одвојеним од града и било би логично, по мом мишљењу, да се напољу удише свеж ваздух.

Добровољни МАТРИКС

Али, пошто та девојка снима спотове, између осталог и из комерцијалних разлога, на крају је рекламирала неку одећу… Поента ове приче је да ме је све ово подсетило на филм „Труманов шоу”.

У овом филму се снима ријалити програм и прати се беба од рођења. Сви су глумци око бебе Трумана и глуме читав његов живот. Рекламе пролазе кроз филм, али уживо. Рецимо да се његова жена, усред разговора са њим, само окрене на једну страну собе, и чита рекламу за неки производ – док говори Труману колико је добар, на пример, тај и тај детерџент за веш.

Некако, када сам видео рекламу ове девојке од данас, помислио сам, па ми живимо у Добровољном МАТРИКСУ или филму, где сами правимо ријалити шоу.

Компанија прикупља ДНК.

Пре неколико година појавила се МЛМ компанија, која је ДНК тестирањем направила мрежу људи. Верујем да је ова компанија настала, не из прокламованих разлога, већ да је некоме иза тог пројекта била потребна велика количина ДНК узорака.

Интернет оф тингс (Internet of Things) и 5Г

ИоТ – Интернет ствари. Сада говоримо о стварању дигиталне мреже, тачније 5Г мреже, како би управљање и локација СВИХ ствари било прецизно и у реалном времену без грешака.

Нико није јавно саопштио како овај електромагнетни смог утиче на природу и жива бића. Чујемо појединце како скрећу пажњу на могуће последице и сигуран сам да су, као и увек, војна и тајна индустрија испред онога што се објављује (мислим да је време да се то промени).

Али сада опет постоји компанија, која вам нуди мали рутер, који инсталирате и повезујете на кућни интернет, а зарађујете тако што региструјете све производе које ваш рутер може да открије и који пролазе испред вашег рутера. То су, између осталог, ови електрични скутери, бицикли и слично.

Дакле, да ли је неко приватно размишљао да направи некакву 5Г мрежу или неко стоји иза те компаније, питање је сада…

А шта је са праћењем људи који много путују?

„Зашто не зарадите дигиталну валуту док возите, путујете, ако је ваш посао да испоручујете робу?“

И таква компанија постоји. У реклами бициклиста има телефон у џепу и док се вози, из џепа му излазе новчићи и сабирају се…

Дакле, неко је плаћен да буде „самопраћен“.

Јесте, дуго нас већ прате преко ГООГЛЕ апликација, слања мејлова, разних мапа, интернет претраживача итд… Ако имате мобилни телефон, ако неко из државне администрације жели да зна где сте, наћи ће вас.

Планетарно координисани напад на људске слободе?

Тренутно је у току одузимање слобода свих врста, за све нас, у свим земљама света. Једна координирана акција непријатеља човечанства. У току су измене Закона које спроводе владе свих земаља света, на нашу штету и у корист тоталитарне владавине појединаца или група на власти.

Да ли им помажемо чланством у горе наведеним активностима?

Наш телефон је постао наш непријатељ?

Ако вам неко нареди да морате да будете у карантину у кући и да то проверите тако што ћете направити селфи у року од 5 минута, са укљученом ГПС локацијом? Није ли то потпуно одузимање права и смештање у један дигитални, назови добровиљни матрикс – ЗАТВОР?

Направите проблем, уплашите народ, покажите људима да имате решење, али мало по мало одузимајте им слободу…

Да нисте упознати са претходном реченицом? Можда нам се ово дешава у последње 2 године? Само 2 године или можда 20, 50 или можда 100 година?

Мислим да тај постулат владавине постоји хиљадама година.

И мислите, ако ништа друго, зашто је Библија мењана онако како је то некоме пријало у неком прошлом времену?

 

Горан Штурановић

Будимпешта
22.11.2021.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.